Punt final a una temporada discreta

El Vila-real ha empatat 1-1 contra l'Osasuna, en un partit en què s'ha lesionat Sorloth, que no serà pitxitxi

Morales celebra el gol
Morales celebra el gol / Efe
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
24 de maig 2024 - 16:44 Actualitzat: 25 de maig 2024 - 16:05

El Vila-real s'ha acomiadat d'una temporada discreta amb un empat contra l'Osasuna (1-1), en un partit marcat per la lesió d'Alexander Sorloth en el minut 15, que l'ha deixat sense opció de lluitar pel pitxitxi de la Lliga.

El duel no ha tingut massa història, perquè no hi havia res en joc, més enllà de la possibilitat que Sorloth acabarà com a màxim golejador de la competició. El noruec necessitava almenys un gol després del hat-trick d'Artem Dovbyk en l'últim partit contra el Granada. Però a penes ha tingut quinze minuts per a intentar-ho, ja que s'ha hagut de retirar lesionat després d'un llançament a porteria. Ante Budimir sí que ha marcat i ha avançat els locals amb un gol en el minut 30.

En la represa, Morales, en el seu últim partit com a groguet, ha restablit la igualada després d'una nova assistència d'Álex Baena. El madrileny ha marcat el desé gol de la temporada i el quart contra l'Osasuna, ja que ja li'n va marcar tres a La Ceràmica. Baena, amb 14, ha sigut el màxim assistent de les cinc grans lligues europees. Els dos equips han buscat el triomf, però el marcador ja no ha variat.

El Vila-real acaba la Lliga en huitena posició, fora dels llocs que donen accés a jugar una competició europea, en una temporada marcada pels canvis a la banqueta, fins amb tres entrenadors diferents. Caldrà millorar molt el pròxim curs, sobretot en defensa, per a tornar a Europa.

També et pot interessar

stats