La Nucia i l'Intercity mantenen el pols per l'ascens directe

L'Hèrcules se situa tercer en el grup cinqué de Segona RFEF després de véncer 2-1 el Calvo Sotelo Puertollano

Villacañas celebra el gol amb els companys
Villacañas celebra el gol amb els companys / Twitter: @CFIntercity

A falta de sis jornades perquè concloga la competició, en el grup cinqué de Segona RFEF, cada vegada queda més clar que l'ascens directe a Primera RFEF se'l jugaran entre la Nucia i l'Intercity. Els dos equips, que han guanyat els respectius partits de la jornada 28, continuen empatats en el primer lloc i deixen el tercer a huit punts. Precisament l'Hèrcules, que també ha vençut, és el perseguidor dels dos equips capdavanters. L'Eldenc i l'Alzira es queden fora de la zona de play-off d'ascens després de perdre i empatar, respectivament, mentre que l'Atlètic Llevant cau a la zona perillosa perquè no passà de l'empat a casa.

Victòria de mèrit de l'Intercity

L'Intercity ha aconseguit una meritòria victòria per 0-1 en la visita al Mar Menor, quart classificat, després de jugar més de 50 minuts amb un home menys per l'expulsió de Ribro en els últims instants de la primera part. L'equip de Sant Joan d'Alacant ha resistit les envestides locals i Villacañas, en el minut 85, ha aconseguit el gol que dona tres punts d'or als de Gustavo Siviero, que encadena ja 25 jornades sense perdre.

La Nucia posa la directa

La Nucia ha guanyat el Melilla 2-0 al Camilo Cano per a sumar la tercera victòria seguida en Lliga i mantindre el pols pel lideratge amb l'Intercity. Dos gols de Fofo en l'equador de la primera part, en a penes dos minuts, han sigut prou perquè l'equip de César Ferrando sume tres punts més. A falta de només sis jornades perquè acabe la competició, l'ascens directe es podria decidir el 15 de maig al Camilo Cano, en l'últim partit, en el derbi entre la Nucia i l'Intercity.

L'Hèrcules es retroba amb el triomf

L'Hèrcules s'ha retrobat amb el triomf després de dues derrotes seguides en véncer el Calvo Sotelo Puertollano al Rico Pérez (2-1). Els alacantins s'han mostrat molt superiors en la primera part i s'han avançat en el marcador gràcies a un gol de Diego Jiménez, però poc abans del descans els visitants han empatat. Raúl Ruiz, ja en la represa, ha tornat a donar avantatge als de Sergio Mora, que, tot i tindre ocasions per a sentenciar, han acabat patint per a sumar els tres punts que els permeten pujar fins al tercer lloc del grup.

El Múrcia frena l'Eldenc

L'Eldenc ha perdut a casa 1-3 contra un rival directe, el Múrcia, tot i avançar-se en el marcador en la primera part. Els locals han aconseguit anar-se'n al descans amb un 1-0 favorable gràcies al gol de Pablo, però el Múrcia ha reaccionat en la represa. En a penes sis minuts els visitants li han donat la volta al marcador i, a més, s'han vist beneficiats per l'expulsió de Pedro Capó. A pocs minuts del final, els murcians n'han marcat el tercer i definitiu, que deixa l'Eldenc fora dels llocs de play-off d'ascens a Primera RFEF.

L'Alzira no passa de l'empat a casa

L'Alzira ha empatat a dos gols contra el Recreativo Granada i encadena tres jornades seguides sense conéixer la victòria. Aquesta entropessada allunya els de la Ribera Alta a sis punts de la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF. Coscia ha avançat els alzirencs només començar, però els andalusos li han donat la volta al partit en l'equador de la primera part. Ja en la represa, Sesé ha aconseguit rescatar un punt per a l'Alzira.

L'Atlètic Llevant, en zona perillosa

El filial granota ha entrat en llocs de promoció de descens a Tercera RFEF després d'empatar a un gol contra el Mancha Real i encadenar quatre jornades sense guanyar. Omar Faraj, en l'equador de la primera part, ha neutralitzat el gol inicial visitant. Però l'Atlètic Llevant ja no ha sigut capaç de completar la remuntada i es complica la permanència en la categoria.