El Mestalla i l'Atlètic Saguntí miren cap amunt

L'Alzira, en l'estrena a la banqueta de Marc García, no han passat de l'empat contra el Terrassa

Joseda, en una acció del partit
Joseda, en una acció del partit / València CF

El València Mestalla i l'Atlètic Saguntí s'acosten a la part alta de la classificació del grup tercer de Segona RFEF després de guanyar, respectivament, el Badalona Futur 1-2 i l'Olot 0-1. L'Hèrcules ha empatat a un gol contra el Manresa i l'Alzira no ha passat de l'empat en l'estrena a la banqueta de Marc García.

El Mestalla remunta a Badalona

El València Mestalla ha sumat tres punts en la visita a Badalona després de remuntar el gol inicial local. L'equip de Miguel Ángel Ángulo li ha donat la volta abans del descans amb gols de Facu i Alberto Marí.

El filial valencianista es queda amb 17 punts, a només un del cinqué lloc, que dona accés a jugar el play-off d'ascens a Primera RFEF.

L'Atlètic Saguntí resisteix a Olot

L'Atlètic Saguntí ha aconseguit la primera victòria de la temporada com a visitant en véncer 0-1 l'Olot. L'equip de Gerard Albaladejo s'ha avançat amb una diana d'Héctor Rodas poc abans del descans i ha resistit en els minuts finals després de l'expulsió de l'autor del gol en el 87.

Els saguntins s'allunyen a cinc punts de la zona de descens a Tercera RFEF i ja estan més prop dels primers llocs que de la zona de perill.

L'Hèrcules no passa de l'empat

Empat polèmic de l'Hèrcules contra el Manresa per un penal rigorós, que ha significat també l'expulsió de Maxi abans del descans. Una acció molt protestada pel públic que ha marcat el signe del partit.

Marc García s'estrena amb empat

El nou entrenador de l'Alzira després de la destitució de Fran Alcoy, Marc García, ha debutat a la banqueta amb un punt. L'equip de la Ribera Alta ha empatat 0-0 contra el Terrassa, després de deixar la porteria a zero per primera vegada en tota la temporada.

L'Alzira continua en zona de descens a Tercera RFEF i es queda a quatre punts de la zona de permanència.