L'ascens es complica

El Llevant ha empatat 2-2 contra l'Eibar i s'allunya del sext lloc

Álex Valle, en una acció del duel
Álex Valle, en una acció del duel / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
10 de maig 2024 - 18:58 Actualitzat: 11 de maig 2024 - 23:14

El Llevant ha sumat un punt insuficient després d'empatar 2-2 contra l'Eibar al Ciutat de València, i es complica molt les opcions de jugar el play-off d'ascens a Primera Divisió. L'equip granota acabarà la jornada en onzena posició, a un mínim de tres punts de distància de la sexta, quan només queden tres partits perquè concloga la Lliga.

Els de Felipe Miñambres ha portat la iniciativa en la primera part, però no ha sigut capaç de plasmar la seua superioritat en el marcador. Els llevantinistes només han pogut marcar des del punt de penal. Dela ha transformat la pena màxima provocada per unes mans visitants dins de l'àrea. Dani Gómez ha pogut ampliar la renda granota, però no ha estat encertat de cara a la porteria i el que ha arribat ha sigut l'empat, en el primer llançament entre els tres pals dels bascos. Tejero ha aprofitat un mal refús de la defensa local per a superar Andrés Fernández i restablir la igualada.

En la represa, el guió no ha canviat massa. El domini i les ocasions eren del Llevant, davant d'un Eibar que es defenia com podia, amb una gran actuació del seu porter, Luca Zidane. I en la segona arribada dels bascos amb perill, Tejero ha tornat a marcar per a capgirar el marcador, després d'aprofitar una errada d'Andrés García. Els granotes han continuat lluitant amb més cor que cap i han aconseguit empatar amb un gol de Bouldini en el minut 90, després que li anul·laren un gol a Brugui per un fora de joc posicional.

Ara el Llevant està obligat a sumar els nous punts que resten i esperar que cinc dels rivals que ara estan per davant fallen. Sembla molt complicat, però en el món del futbol s'han vist coses més sorprenents.

També et pot interessar

stats