El Llevant assalta el Di Stéfano (1-2)

L'equip granota ha infligit la primera derrota en la Lliga F al Reial Madrid

Antonia, en una acció del partit
Antonia, en una acció del partit / Twitter: @realmadridfem

El Llevant s'ha endut el duel d'invictes en la sisena jornada de la Lliga F en véncer el Reial Madrid per 1-2 a l'Alfredo Di Stéfano. L'equip granota ha derrotat un equip que fins ara comptava els partits per victòries gràcies als gols de Paula Fernández i Gabi Nunes.

L'equip granota s'ha avançat en el minut 12 gràcies a una diana de Paula Fernández en una acció a pilota aturada, però les blanques han aconseguit empatar mitjançant Caicedo només començar la represa. Però el Llevant no s'ha deixat impressionar i ha tornat a avançar-se en una altra acció a pilota aturada, amb un gol de Gabi Nunes en el minut 67. L'equip de José Luis Sánchez Vera ha sabut patir i s'ha endut un triomf de mèrit d'un camp complicat.

Aquest resultat deixa les granotes amb 12 punts, en cinquena posició, i les situa de nou en disposició de lluitar pel tercer lloc, que dona accés a jugar la fase prèvia de la lliga de Campiones.

Empats del València i el Vila-real

El València i el Vila-real han sumat un punt en la sisena jornada de la Lliga F, en la visita a dos equips de la part baixa de la taula.

El València ha deixat escapar dos punts en un partit en què ha arribat a guanyar 0-2, gràcies als gols d'Ana Marcos i Fiamma. El Betis ha retallat distàncies abans del descans i ha restablit la igualada en la represa, i fins i tot ha pogut guanyar, ja que ha jugat els últims minuts en superioritat per l'expulsió de Paula Sancho. L'equip de Jesús Oliva es queda en la part mitjana de la taula amb huit punts.

El Vila-real ha encadenat la segona jornada sense perdre, però no ha pogut passar de l'empat en la visita a l'Eibar. L'equip de Sara Monforte ha sigut el que més ha buscat el gol, però s'ha hagut de conformar amb un punt, que el deixa amb quatre, fora de la zona de descens.