L'Hèrcules fa els deures i pujarà a Primera RFEF amb un triomf al Rico Pérez

L'equip alacantí ha derrotat 1-2 el Badalona i depén d'ell mateix per a aconseguir l'anhelat ascens a la tercera categoria estatal

Els jugadors de l'Hèrcules celebren un dels gols
Els jugadors de l'Hèrcules celebren un dels gols / Twitter: @cfhercules

L'Hèrcules ha fet un pas de gegant cap a l'ascens a Primera RFEF després de derrotar 1-2 el Badalona Futur a l'Hipòlit Planàs de Vic, en un duel que ha oferit en directe la tele d'À Punt. L'equip alacantí depén d'ell mateix per a pujar a tercera categoria del futbol estatal en l'última jornada del grup tercer de Segona RFEF.

Alvarito ha avançat l'equip de Rubén Torrecilla amb un gol de penal en els primers minuts de joc, però els catalans han aconseguit restablir la igualada abans del descans. Un gol de Marcos Mendes en el minut 79 ha servit perquè els herculans sumen tres punts clau en la lluita per l'ascens directe.

Ara els alacantins aconseguiran l'anhelat ascens a Primera RFEF si guanyen el Lleida diumenge que ve al Rico Pérez. Fins i tot en tindrien prou amb un empat, sempre que l'Europa no guanye el seu partit contra l'Espanyol B, ja que els catalans li tenen guanyat l'average particular a l'Hèrcules.