L'Hèrcules B, la Vila Joiosa, l'Acero i el Torrent jugaran en Tercera RFEF

El Paterna, el Benicarló, el Crevillent, el Novelda i el Vilamarxant han confirmat el descens a Preferent a falta d'una jornada per a la fi de la temporada

El Roda i l'Elx Il·licità van disputar una de les semifinals del play-off per l'ascens a Segona RFEF
El Roda i l'Elx Il·licità van disputar una de les semifinals del play-off per l'ascens a Segona RFEF / Twitter: @cdroda

Quan falta una jornada per a la fi de la temporada en la Tercera Divisió, l'última amb la denominació actual, ja es coneixen els equips que pujaran a la nova Segona RFEF, els que jugaran en la també nova Tercera RFEF i els que baixaran a Preferent.

L'Eldenc i l'Alzira van aconseguir l'ascens directe a Segona RFEF en quedar com a primers classificats de la lliga d'ascens i l'Intercity va pujar després d'uns disputats play-offs, en què va eliminar el Vila-real C i l'Elx Il·licità. Aquests, juntament amb l'Hèrcules, l'Atlètic Llevant i la Nucia, formaran part d'una categoria formada per 90 equips dividits en cinc grups de 18, repartits per criteris geogràfics. Deu equips pujaran a Primera RFEF i 18 baixaran a Tercera RFEF.

En la nova cinquena categoria del futbol estatal, la Tercera RFEF, jugaran tots els equips de Tercera que lluitaven per l'ascens en aquesta segona fase de la temporada. És a dir, el Roda, l'Elx Il·licità, l'Atlètic Saguntí, el Benigànim, el Recambios Colón, el Jove Espanyol de Sant Vicent, el Silla, l'Olímpic de Xàtiva i el Vila-real C. I també l'Hèrcules B, la Vila Joiosa, l'Acero i el Torrent, que han aconseguit la permanència aquesta última jornada. Aquests i els que han baixat de Segona B, l'Atzeneta l'Oriola i el València Mestalla, estaran en el grup valencià de Tercera RFEF, un dels 18 grups de 18 equips que conformaran aquesta nova categoria.

Falten per definir les dués últimes places del grup valencià de Tercera RFEF, que provindran de Preferent. A aquesta categoria, la sisena del futbol estatal, han descendit el Paterna, el Benicarló, el Crevillent, el Novelda i el Vilamarxant.

També et pot interessar

stats