L'Eldenc i l'Alzira són nous equips de la Segona RFEF

L'Intercity, l'Il·licità, el Roda, l'Atlètic Saguntí, el Vila-real C i el Silla es jugaran l'altra plaça en la quarta categoria del futbol estatal

Els jugadors de l'Alzira celebren l'ascens
Els jugadors de l'Alzira celebren l'ascens / Twitter: @UDAlzira

L'Eldenc i l'Alzira, dos històrics del futbol valencià, han segellat l'ascens directe a Segona Divisió RFEF després d'empatar sense gols en l'estadi Pepico Amat d'Elda en l'última jornada de la segona fase de Tercera Divisió.

L'empat els servia als dos equips per a pujar, per la qual cosa era previsible que cap dels dos arriscara. I així ha sigut, 0-0, i tots contents. Amb aquest resultat, l'Eldenc, en l'any del centenari, s'ha proclamat campió del grup i s'assegura una plaça en la Copa del Rei. Per la seua banda, l'Alzira ascendeix com a segon del grup valencià.

Ara l'Intercity, l'Il·licità, el Roda, l'Atlètic Saguntí, el Vila-real C i el Silla jugaran l'altra plaça en la Segona RFEF, la quarta categoria del futbol estatal, en una fase d'eliminatòries d'ascens.

La Nucia i l'Atlètic Llevant es compliquen l'ascens

Els dos equips pujaran a una categoria amb presència d'equips valencians. L'Atzeneta ha rescatat un punt contra el Prat (2-2), un rival directe en la permanència, i continua fora dels llocs de descens a Tercera Divisió RFEF, on està l'Oriola que, amb la derrota contra l'Espanyol B (2-1) es complica les opcions de mantindre's en la categoria. El filial del València ja va consumar el seu doble descens.

A més, en Segona Divisió RFEF també estaran, segurament, la Nucia i l'Atlètic Llevant, que amb les derrotes contra el Cornellà (2-1) i el Llagostera (2-0) es compliquen les opcions d'ascendir a la Primera Divisió RFEF, posicions d'ascens on està l'Hèrcules, que va empatar dissabte a Badalona (1-1). Cal recordar que els dos equips valencians en el grup d'ascens a Segona, l'Alcoià i el Vila-real B, es van quedar sense opcions de pujar la passada jornada.

També et pot interessar

stats