La Segona Divisió no tindrà ascensos d'equips valencians

L'Alcoià s'ha quedat sense opcions d'ascens mentre que l'Oriola i la Nucia han sumat dues importants victòries que els permeten seguir lluitant pels seus objectius respectius

L'Alcoià defensa una jugada d'atac del Nàstic
L'Alcoià defén una jugada d'atac del Nàstic / Twitter: @NASTICTARRAGONA

No hi haurà ascens de cap equip valencià a la Segona Divisió. L'Alcoià ha desaprofitat les poques opcions que li quedaven amb una derrota contra el Nàstic de Tarragona, mentre que el Vila-real B ja no hi tenia cap possibilitat des de la passada jornada. L'única nota positiva de la setmana en la Segona B han sigut les victòries de l'Oriola i la Nucia, que els permeten seguir lluitant pels seus objectius respectius.

L'Alcoià, sense opcions d'ascens

Els dos únics representants valencians que lluitaven per pujar a Segona s'han quedat sense opcions a falta d'una jornada perquè concloga la fase regular. L'Alcoià necessitava un miracle en forma de carambola, però no ha complit el primer dels requisits: guanyar els dos partits que li quedaven. La derrota a Tarragona (1-0) ha certificat que els de Vicente Parras jugaran la temporada que ve en la nova Primera RFEF, juntament amb el Vila-real B, que ha perdut a Andorra (3-1) en un partit intrascendent per als groguets.

La Nucia vol ser de Lliga Pro

La Nucia i l'Hèrcules tractaran d'acompanyar els alcoians i el filial groguet en aquesta nova Lliga Pro. L'equip de César Ferrando ha aconseguit una victòria treballada contra el Badalona per 1-0 al Camilo Cano, amb un gol de Pina, i encara té opcions d’accedir a la Primera RFEF. L'Atlètic Llevant, en canvi, es queda sense marge d'error després de la desfeta contra el Cornellà a Bunyol (0-1). L'Hèrcules, que no ha jugat per segona setmana consecutiva per positius en Covid-19 del rival, manté intactes les aspiracions d'ascens.

L'Oriola s'aferra a la Segona RFEF

En el grup per a la permanència en la Segona Divisió RFEF, l'Oriola ha fet un pas de gegant per a mantindre's. En un partit boig a Los Arcos, l'equip de Machuca ha golejat l'Hospitalet (5-2) i acumula deu punts dels últims dotze possibles. L'Atzeneta, que arribava amb bona ratxa al partit contra l'Olot, ha caigut 0-1, però es manté fora de la zona de perill. La notícia de la jornada en aquest grup ha sigut la confirmació del descens del Mestalla, que s'ha quedat sense opcions a falta de tres jornades.

També et pot interessar

stats