L'Hèrcules assalta el líder i se situa en llocs d'ascens a Primera RFEF

L'Atzeneta i l'Oriola s'aferren a la permanència en la Segona RFEF mentre que el València Mestalla és virtualment equip de Tercera RFEF

Jugadors dels dos equips esperen la treta d'un còrner
Jugadors dels dos equips esperen la treta d'un córner / Twitter: @ue_cornella

L'Hèrcules ha fet un pas de gegant cap a l'objectiu de l'ascens a la Primera RFEF en guanyar al camp del líder, el Cornellà, després de remuntar en els últims minuts el gol inicial dels catalans. L'Atzeneta i l'Oriola també han aconseguit dos triomfs que els mantenen en la lluita per a no baixar a Tercera RFEF, una categoria en què té peu i mig el València Mestalla. L'Alcoià ha sumat un bon punt a Andorra que li permet mantindre intactes les opcions de pujar a Segona, mentre que el Vila-real B s'ha acomiadat pràcticament de l'ascens.

L'Hèrcules, en llocs d'ascens

Dos gols en l'últim quart d'hora han capgirat el marcador al camp del Cornellà (1-2), líder del grup per a l'ascens a la Lliga Pro. L'equip alacantí suma la segona victòria seguida i es col·loca en segona posició, que dona accés directe a la nova categoria de bronze del futbol espanyol. Els altres dos equips valencians en el grup, l'Atlètic Llevant, que ha empatat (0-0) contra el Lleida, i La Nucia, que no ha jugat per positius en el Llagostera, tenen poques opcions d'ascendir.

El Mestalla, amb peu i mig en Tercera RFEF

Quarta derrota seguida del filial valencianista (1-0), en aquesta ocasió contra el Prat que el deixa cuer del grup. En canvi, l'Atzeneta i l'Oriola, que també lluiten per la permanència en Segona RFEF, s'aferren a la categoria: l'equip de David Albelda va guanyar l'Hospitalet (0-1) mentre que els del Baix Segura s'han endut hui la victòria d'Olot (1-3).

El Vila-real B, quasi sense opcions d'ascens

L'Alcoià i el Vila-real B són els cuers del grup per a l'ascens a Segona Divisió A, un grup en el qual ja s'ha classificat matemàticament per als play-offs l'Eivissa, que ja va ser líder de la primera fase. L'Alcoià ha empatat a Andorra (0-0) i el filial groguet, amb la segona derrota seguida, hui contra el Barça B (3-2) i només un punt en els últims quatre partits, es despenja del grup.