L’Elx es deixa empatar en un final de partit boig (3-3)

Els franjaverds guanyaven el Nàstic per 0 a 3 quan només faltaven 22 minuts per a la conclusió.

Josan tracta de fer una acció personal per la banda
Josan tracta de fer una acció personal per la banda / La Liga

Cap dels dos equips es jugava res en el compromís. El Nàstic ha perdut la categoria i l’Elx ja pensa en el futur després de les renovacions de l’entrenador, Pacheta, i del seu capità i llegenda, Nino. Per això, l’encontre, per moments, era obert, i d’anada i tornada. Quan semblava que el 0 a 3 era definitiu, els tarragonins han reaccionat en la recta final. I els il·licitans no han sabut fer valdre l’ofici per a concretar els tres punts. 

La intensitat i el control de la possessió són claus en el futbol de l’Elx. Aquesta ha sigut la tendència al llarg de la primera part. Javi Flores, Carlos Castro, Iván Sánchez i Gonzalo Verdú ho han intentat de totes les maneres possibles durant els compassos inicials. El gol de Xavi Torres ha arribat en un xut des de la frontal que ha passat per baix de les cames de Bernabé, porter del conjunt català. El migcampista de Xàbia suma sis dianes en la competició. Curiosament, totes les anteriors van ser de penal. Abans d’obrir el marcador, Edgar Badia ha fet una acció de les d’immortalitzar. El porter ha avortat una rematada de cap de Pol Prats que anava dins de la porteria. 

En tornar del vestidor, els franjaverds volien tancar el partit. Javi Flores ha provocat un penal i Carlos Castro ha demanat a Xavi Torres ser ell l’encarregat de llançar-lo. El jugador cedit pel Mallorca ha fet el 0 a 2. A partir d’aquest moment, l’Elx s’ha deixat anar i ha regalat la iniciativa al Nàstic. 

Durant l’últim terç del duel, els franjaverds han vist com Juan Cruz era expulsat per doble groga. Josan, que està fent un final de temporada excepcional, ha posat la directa a tota velocitat per a fer el 0 a 3. El de Crevillent, juntament amb Iván Sánchez, dona a l’Elx una capacitat per a desbordar pels costats que pocs equips tenen. En la recta final, els de Quique Martín han reaccionat i l’Elx ha baixat els braços. Uche, Neyder en pròpia porta i Suárez han rubricat el definitiu 3 a 3 en un tram final molt boig, en el qual també ha vist la roja Pol Valentín en el Nàstic. 

També et pot interessar

stats