El Deportivo-Castelló, el diumenge 4 a les 19:00 hores per la televisió d'À Punt Mèdia

El Celta B-Eldenc es jugarà el dissabte 3 a les 17:00 hores

El jugador del CE Castelló, Koné
El jugador del CE Castelló, Koné

El CE Castelló i el CE Eldenc ja coneixen l'horari dels partits de les semifinals del play-off d'ascens a Segona Divisió. Així, el conjunt de Castàlia s'enfrontarà al Deportivo de la Corunya el diumenge dia 4 de juny a les 19:00 hores en el partit d'anada a Riazor mentre que el club del Vinalopó Mitjà s'enfrontarà al Celta B a Vigo també el dissabte 3 a les 17:00 hores.

El guanyador de les dues eliminatòries haurà de jugar una eliminatòria final que permetrà al guanyador ascendir al futbol professional. El partit d'anada dels orelluts es podrà vore a través de la televisió d'À Punt Mèdia, en la seua aposta per portar el millor futbol a l'audiència de la Comunitat Valenciana.

El Celta podria marcar l'eliminatòria

L'eliminatòria de promoció d'ascens a la LaLiga Smarbank que disputarà l'Eldenc amb el Celta B pot quedar marcada per un possible descens de l'equip vigués en Primera Divisió.

El partit d'anada de la primera ronda de la fase d'ascens entre el filial celeste i l'Esportiu Eldenc es juga vint-i-quatre hores abans de l'última jornada en la màxima categoria en la qual el Celta es juga la permanència contra el Barcelona a Balaídos.

El primer equip del Celta s'ha complicat tant la permanència en Primera Divisió que, si no supera el Barcelona, campió de Lliga des de fa diverses jornades, podria descendir a la categoria a la qual aspira a militar el seu filial si aconsegueix una plaça d'ascens en la promoció de Primera RFEF.

En el cas que es produïra aquest desenllaç en l'última jornada de Primera, posaria en un compromís la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ja que, segons la normativa per a aquests casos, permetria al Celta B jugar la final contra el vencedor del Barcelona At.-Reial Madrid Castella en el cas que el filial gallec eliminara l'Eldenc.

Una rocambolesca i estranya situació que ja va estar a punt de produir-se fa un any quan el mateix club del Camilo Cano es va enfrontar a la Reial Societat C en les semifinals de la fase d'ascens a Primera RFEF, una vegada consumat el descens del primer filial donostiarra a aquesta mateixa categoria. L'equip alacantí es va imposar per 1-0 de manera agònica a un rival que va estar a punt de jugar la final sense opcions d'ascens.

El camí de l'Eldenc en la promoció d'ascens a LaLiga Smartbank serà contra filials en les dues eliminatòries. En les dues rondes, el partit de tornada es jugarà a Elda i l'equip alacantí comptarà amb avantatge en cas d'igualtat en les dues rondes.

També et pot interessar

stats