El jutge cita a declarar Rubiales com a investigat

L'Audiència Nacional va admetre a tràmit la querella que va interposar la Fiscalia

L'expresident de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales
L'expresident de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales

El jutge de l'Audiència Nacional, Francisco de Jorge, ha citat a declarar com a investigat l'expresident de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, pel seu bes a Jenni Hermoso després de la final del Mundial de Futbol, disputada a Sydney el 20 d'agost.

L'interrogatori tindrà lloc el divendres dia 15 després que el jutge haja admés a tràmit la querella presentada per la Fiscalia contra Rubiales pels delictes d'agressió sexual i coaccions. Segons consta en el document que el cita a declarar, l'expresident de la Federació haurà d'acudir de manera presencial a la seu del tribunal.

En l'acte, el magistrat va acordar recaptar d'RTVE els vídeos que tinguen en l'arxiu, des de tots els angles, del moment en el qual el querellat besa la denunciant, així com els minuts immediatament anteriors i posteriors al fet de la celebració del triomf de la selecció de futbol femení.

A més, requereix al periòdic El País el vídeo de la celebració en el vestuari que té penjat en el seu web, i al diari AS, els del moment del bes i tots aquells relacionats amb els fets. Per la seua banda, al diari La Vanguardia l'instructor li sol·licita el vídeo de la celebració en l'autobús de la selecció espanyola de futbol femení.

També et pot interessar

stats