Jenni Hermoso torna a la selecció

Als partits de la UEFA Nations League contra Itàlia i Suïssa també estaran les valencianes Enith Salón i Ivana Andrés, així com les granotes Anna Torrodà i María Méndez

Jenni Hermoso torna a la selecció espanyola
Jenni Hermoso torna a la selecció espanyola

Jenni Hermoso és la gran novetat de la llista de la seleccionadora Montse Tomé per als dos nous partits de la fase de grups de la Lliga de les Nacions contra Itàlia i Suïssa dels dies 27 i 31 d'octubre. A la convocatòria també estan les valencianes Enith Salón i Ivana Andrés, així com les granotes Anna Torrodà i María Méndez.

La jugadora del Pachuca mexicà no va entrar en la primera convocatòria després del Mundial, en paraules de Tomé, per protegir-la per tot l'escàndol mediàtic generat pel cas Rubiales, una decisió que va causar molta controvèrsia.

Salma Paralluelo, Esther González i Ivana Andrés també tornen a estar convocades després de l'última absència. Les que no tornen, de moment, són les blaugrana Patri Guijarro, Mapi León i Claudia Pina, que renunciaren a jugar el Mundial. Continua sense entrar en la convocatòria la jugadora del Llevant Alba Redondo, que s'acaba de recuperar d'una lesió.

La selecció busca continuar líder de grup per a assegurar-se el bitllet als Jocs Olímpics de París 2023. Als dos primers partits d'aquesta fase de grups, les de Tomé va guanyar a Suècia per 3-2 i a Suïssa per 5 a 0.

També et pot interessar

stats