Sense reacció

El València cau 1-0 a Girona en el segon partit de Voro a la banqueta i es manté a un punt de la zona de descens

Els jugadors del Girona celebren el gol davant la impotència valencianista
Els jugadors del Girona celebren el gol davant la impotència valencianista / David Borrat (Efe)
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
04 de febrer 2023 - 22:21 Actualitzat: 05 de febrer 2023 - 18:41

El València continua sense despertar. L'equip blanc-i-negre ha perdut 1-0 contra el Girona en el segon partit de Voro González a la banqueta i es manté a només un punt de la zona de descens a Segona Divisió. Les aturades de Giorgi Mamardashvili han evitat una golejada major en un altre mal partit dels valencianistes.

L'equip català ha portat la iniciativa des del xiulit inicial contra un València amb les línies més juntes que esperava la seua opció a la contra. El Girona ha començat a tindre ocasions de gols de tots els colors i només Mamardashvili ha evitat que s'inaugurara el marcador. Però la falta d'encert de l'equip local mantenia en vida els de Voro, que fins i tot s'han pogut avançar en un mà a mà de Yunus amb Gazzaniga, que l'argentí ha solucionat. Taty Castellanos, just abans del descans, ha errat l'ocasió més clara i el València, miraculosament, se n'ha anat als vestidors amb empat a zero.

El guió no ha canviat en la represa. El Girona continuava acostant-se amb molt de perill a la porteria defesa per Mamardashvili, que es multiplicava per a evitar el gol local. Però tant d'anar el cànter a la font, arriba que es trenca. Borja García ha fet justícia al que s'estava veient sobre el terreny de joc amb un golàs. Però els catalans no han sigut capaços de tancar el partit, en gran manera per l'encert del porter valencianista, i això ha permés als de Voro arribar als últims minuts vius. Però no ha servit de res. El València s'ha convertit en el primer equip que no aconsegueix marcar al Girona en aquesta Lliga.

La derrota afona un poc més el València, que només ha sumat un dels últims 18 punts en joc en la Lliga. Tot i això, la zona de descens a Segona continua a un punt de distància. De moment, l'efecte Voro no ha quallat. En la seua huitena etapa al capdavant del València, l'entrenador de l'Alcúdia mai havia perdut els dos primers partits. Fins i tot queda enlaire la seua continuïtat fins al final de temporada. La setmana que ve, en la visita de l'Athletic al Mestalla, només val guanyar.

També et pot interessar

stats