Gerard Moreno, millor jugador de l'Europa League

La UEFA reconeix el davanter del Vila-real, autor de set gols i de quatre assistències, com el millor futbolista de la passada edició de la segona competició continental

Gerard Moreno, millor jugador de la temporada 2020-2021 de l'Europa League
Gerard Moreno, millor jugador de la temporada 2020-2021 de l'Europa League / Twitter: @UEFAcom_es

El Vila-real continua acumulant reconeixements després de la consecució del primer títol de la seua història, l'Europa League. La UEFA ha premiat la gran temporada del campió de la segona competició continental amb el nomenament de Gerard Moreno com a millor jugador de la temporada.

El davanter català va completar una gran Europa League, amb set gols i quatre assistències. A més, va ser decisiu en la final, en què va marcar el gol del seu equip i va encertar el seu llançament en la tanda de penals. "Va ser una temporada històrica; estic molt agraït a totes les persones que han fet possible aquest premi, que em fa molta il·lusió rebre", ha dit el futbolista del Vila-real en un vídeo.

Gerard Moreno s'ha imposat en la votació a l'uruguaià Edinson Cavani i al portugués Bruno Fernandes, del Manchester United, rival en la final de la competició i rival també en la fase de grups de la Champions d'aquesta temporada.

També et pot interessar

stats