L'Alzira i l'Alacant diuen adeu al somni de la Copa

El Betis ha golejat l'equip de la Preferent Valenciana i el Fuenlabrada d'Oltra ha guanyat els del Suñer Picó per la mínima 

El capità del CFI Alacant fa una passada davant la pressió de Miranda
El capità del CFI Alacant fa una passada davant la pressió de Miranda / Reial Betis

El CFI Alacant, equip de la Preferent Valenciana, ha tancat el capítol més brillant de la seua curta història després de perdre, al camp El Collao d'Alcoi, contra el Reial Betis, en la primera eliminatòria de la Copa del Rei.

L'equip alacantí va golejar el Ceuta per a classificar-se per a la competició del KO, en un sorteig en què s'assegurava la visita d'un equip de Primera Divisió. El sorteig va decidir que seria el Betis de Pellegrini, que, tot i disputar l'Europa League, s'ha marcat la Copa del Rei com un dels objectius de la temporada.

I així ho ha demostrat a El Collao, amb un onze ple de jugadors de renom: Héctor Bellerín, Marc Bartra, William Carvalho, Diego Lainez, Cristian Tello, Borja Iglesias i, sobretot, Joaquín. El futbolista sevillà ha anunciat que deixarà el futbol al final de la temporada i el CFI Alacant pot presumir de ser d'un dels seus últims rivals.

Tello ha marcat el primer gol del partit amb un dur xut des de fora de l'àrea en el minut 7 i el mexicà Lainez, que ha sigut un autèntic maldecap per a la defensa de l'Alacant, ha fet el 0-2 abans de la mitja hora de partit. En la represa, Joaquín ha marcat un gol, que han aplaudit a les graderies, i Bartra ha completat la golejada d'un Betis que en el tram final ha baixat la intensitat per a no fer molta sang.

El Fuenla d'Oltra deixa fora l'Alzira (0-1)

El Fuenlabrada, entrenat pel valencià Josep Lluís Oltra, i amb vells coneguts del futbol espanyol, com Pedro León, Mbia i Zozulya, ha eliminat l'Alzira en la primera ronda de la Copa del Rei.

L'estadi Lluís Suñer Picó ha acollit, a partit únic, una cita històrica, ja que l'equip de la Ribera Alta no disputava el torneig del KO des de la temporada 2008-2009, quan el va eliminar el Granada 74.

Un solitari gol de Franco Soldano, en el minut 55 de partit, ha donat a l'equip madrileny la victòria i la classificació per a la segona fase. Ara l'Alzira ha de tornar a posar-se el xip de la Lliga, per a enfrontar-se al Puertollano al feu valencià, en la jornada catorze de la nova Segona RFEF.

També et pot interessar

stats