Felipe Miñambres i Chema Sanz es fan càrrec del Llevant de manera provisional

Els dos estaran a la banqueta dijous contra el Mirandés

Felipe Miñambres i Chema Sanz es faran càrrec, provisionalment, del Llevant
Felipe Miñambres i Chema Sanz es faran càrrec, provisionalment, del Llevant

Situació límit al Llevant. El club acaba de destituir Mehdi Nafti després que l'equip només haja pogut aconseguir 10 punts dels 27 possibles i que marxe en la catorzena posició de la lliga. Tot l'any que acaba de descendir de Primera Divisió.

La derrota contra el Racing de Santander aquest cap de setmana ha propiciat aquesta decisió i un nou canvi d'entrenador. De fet, des que el club destituïra Paco López el 4 d'octubre del 2021, el Llevant ha tingut altres tres entrenadors diferents: Javier Pereira, Alessio Lisci i Mehdi Nafti.

Davant aquesta situació, i a tan sols dies perquè els granota juguen la desena jornada de lliga contra el Mirandés, ara serà Felipe Miñambres, director esportiu, i Chema Sanz, entrenador del segon equip i que ja estava preparant el partit del filial del pròxim cap de setmana, qui es faran càrrec del primer equip.

La nit ha sigut llarga a les oficines del club, i ja es comença a pensar en possibles candidats a la banqueta, però fins que aquesta decisió arribe, serà aquest tàndem qui portarà l'equip. Els dos han coincidit ja en diverses ocasions i en diversos equips; i ara, en conjunt, tractaran de reconduir el Llevant, almenys de manera provisional.

La primera missió serà la sessió d'entrenament de dimarts. Una sessió per a preparar, a correcuita, un partit contra el penúltim de la lliga, però a qui només el separen tres punts de diferència i que podria posar, ara sí, en un greu problema el Llevant.

També et pot interessar

stats