Espanya supera Noruega i es classifica per a l'Eurocopa 2024

Un gol de Gavi a l'inici de la segona part dona la victòria al combinat espanyol

Els jugadors de la selecció celebren el gol de Gavi a Noruega

La selecció espanyola de futbol ha certificat matemàticament la classificació per a la pròxima Eurocopa 2024, que se celebrarà a l'estiu a Alemanya, després de guanyar per 0-1 a Noruega.

Els de Luis de la Fuente han sigut molt millors durant tot el partit, ja que han mantingut la possessió i han generat les ocasions. Això sí, molt atents a les accions del davanter Haaland que, tot i estar molt sol en atac, ha portat cert perill a l'àrea d'Unai Simón.

En la primera part, Morata ja ha pogut avançar Espanya en el marcador, però el VAR l'ha anul·lat per fora de joc.

Precisament el VAR és el que ha validat el gol de Gavi després de quasi cinc minuts de revisió. Una jugada embolicada en l'àrea que, finalment, el jugador andalús ha materialitzat xutant ras a l'esquerra del porter noruec.

A partir del gol, Noruega s'ha estirat en el camp i ha buscat els contraatacs, especialment de mans d'Odegaard. Però la defensa espanyola ha estat molt ben plantada i ha aconseguit que el marcador no es moguera.