Espanya, més prop de l'Eurocopa

Un gol d'Álvaro Morata a un quart d'hora del final permet Espanya acostar-se a l'objectiu de classificació, i amb opcions de jugar-li el lideratge a una corretjosa Escòcia. 

El debutant Oihan Sancet ha marcat el segon gol d'Espanya
El debutant Oihan Sancet ha marcat el segon gol d'Espanya / Julio Muñoz (Agència Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Daniel Hermosilla
12 d'octubre 2023 - 22:58

Sense brillantor, Espanya ha complit l'expedient. Amb el valencià Ferran Torres com a titular, el combinat de Luis de la Fuente ha patit i no ha sigut fins als minuts finals quan ha deslligat un partit molt tancat, amb els escocesos defenent l'empat que els garantia el lideratge, i els espanyols sense idees, sobretot en la primera part. Les accion de Ferran Torres en els primers minuts i, sobretot, un llançament de Mikel Merino al pal, han sigut les opcions més clares. Dels britànics, cap notícia.

En la segona part, amb el debut de Bryan Zaragoza, el jugador del Granada i sensació de la Lliga, el partit s'ha excitat. Merino i Morata han firmat algunes ocasions, no molt clares, però sí amb més sensació de perill. L'esglai, als deu minuts de la represa, el gol anul·lat a McTominay, per fora de joc Dykes, després d'una falta molt escorada en què s'ha vist sorprés el porter Unai Simón. 

El VAR i la decisió de l'àrbitre de no concedir gol ha fet respirar La Cartuja i la banqueta de la roja, però no ha sigut fins al minut 72 quan ha acabat d'esclatar. Centrada de Jesús Navas i rematada de cap de Morata, que creua el baló al qual no pot arribar Angus Gunn. En els minuts final, un doble error dels escocesos en defensa, l'ha aprofitat Oihan Sancet per a fer el 2-0 definitiu, poc després de debutar en substituir Merino.

També et pot interessar

stats