L'Elx torna a la zona de play-off d'ascens a Primera

L'equip franjaverd ha trencat la ratxa de quatre jornades sense guanyar després de derrotar 2-1 l'Sporting de Gijón

Els jugadors de l'Elx celebren un dels gols
Els jugadors de l'Elx celebren un dels gols / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
19 d'abril 2024 - 15:02 Actualitzat: 20 d'abril 2024 - 22:22

L'Elx s'ha retrobat amb la victòria cinc jornades després i acabarà la jornada en la zona de play-off d'ascens a Primera Divisió. L'equip franjaverd ha derrotat 2-1 l'Sporting de Gijón al Martínez Valero amb els gols de Mourad i Tete Morente per a posar punt final a la ratxa de quatre partits sense véncer.  

El partit ha començat amb una mala notícia, la lesió de Borja Garcés, que ha deixat el seu lloc en el camp a Mourad en el minut set. I precisament Mourad, que era discutit per la seua poca efectivitat de cara a porteria, ha inaugurat el marcador poc després. El davanter ha aprofitat un refús d'un llançament de Nico Fernández al pal per a marcar el primer del duel. I els franjaverds han encarrilat el partit abans del descans amb el segon, obra de Tete Morente. Poc abans, Dituro havia evitat l'empat visitant amb una gran aturada.

En la represa, l'equip asturià ha fet un pas avant i l'Elx ha començat a patir. El gol d'Otero en l'equador del segon acte ha portat els nervis al Martínez Valero, que veia perillar la victòria del seu equip. Però els de Sebastián Beccacece, que ha acabat expulsat per protestar una acció, han resistit i han aconseguit un triomf vital per a continuar en la lluita per l'ascens.

Passe el que passe en el que queda de jornada, els il·licitans acabaran entre els sis primers llocs de la classificació, quan només falten sis jornades perquè concloga la Lliga. I fins i tot l'ascens directe no està massa lluny, ja que l'equip franjaverd està a només quatre punts del segon classificat.

També et pot interessar

stats