Negats de cara a porteria (0-0)

L'equip franjaverd ha merescut un premi major, però s'ha de conformar amb un empat que el deixa a un punt del play-off d'ascens

Pedro Bigas, en una acció del duel
Pedro Bigas, en una acció del duel / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
17 de febrer 2024 - 15:54 Actualitzat: 18 de febrer 2024 - 23:12

L'Elx no ha pogut oblidar per la via ràpida l'entropessada de la setmana passada contra el cuer en empatar sense gols contra l'Eibar al Martínez Valero. L'equip franjaverd ha sigut superior i ha merescut guanyar, però la falta d'encert de cara a porteria i una polèmica decisió arbitral, que no ha donat validesa a un gol de Nico, ho han evitat.

L'equip de Sebastián Beccacece ha eixit al terreny de joc molt concentrat i ha minimitzat el segon classificat, que s'ha vist superat per l’energia local. Els il·licitans han dominat la pilota i han començat a acostar-se amb perill a la porteria defesa per Luca Zidane. Només la falta d'encert ha privat els franjaverds de marcar. Bé, la mala punteria i l'actuació arbitral, perquè el col·legiat ha anul·lat un gol a Nico Fernández per una falta inexistent de Mourad sobre Luca Zidane. La decisió ha encés Beccacece, que no entenia per què el VAR no rectificava la decisió, i ha acabat expulsat. Aquesta acció ha despistat l'Elx, que ha vist com el seu joc ha empitjorat en els últims minuts del primer temps.

El domini local s'ha mantingut en la represa, però, a poc a poc, els bascos han anat estirant-se i han començat a arribar a la porteria defesa per Dituro. Els minuts han passat i la clarividència s'ha esgotat. Les ocasions de gol han brillat per l’absència i, com no podia ser d'una altra manera, el duel ha acabat amb empat a zero.

Amb aquest empat, l'Elx cau fins al huité lloc i es queda amb 41 punts, a un de la zona de play-off d'ascens a Primera Divisió, que ara mateix marca el Valladolid.

També et pot interessar

stats