L'Elx ressuscita l'Amorebieta (1-0)

El tres punts són glòria per als de Biscaia, cuers de la Segona Divisió

Mourad condueix la pilota a Lezama
Mourad condueix la pilota a Lezama / LaLiga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
10 de febrer 2024 - 18:50 Actualitzat: 10 de febrer 2024 - 18:55

S'enfrontaven el millor equip de l'inici d'any contra el pitjor de la categoria a Lezama i la victòria s'ha quedat a casa. A més el solitari gol de Dorrio es converteix en el primer que encaixa l'Elx en el 2024.

El conjunt basc, que acumulava una ratxa de deu partits sense guanyar trenca el malefici i fa que el conjunt il·licità, que estava sext i amb possibilitats de continuar escalant en la taula, malbarate l'ocasió. Després d'uns inicis dubitatius, els de Beccacece han convertit la primera part en un monòleg. Amb el control de la possessió i el domini territorial, els franjaverds s'han aproximat amb molt de perill a l'àrea rival, però han acusat la falta de definició. Nico Castro ha protagonitzat la millor ocasió d'aquest primer capítol obligant al porter a enviar al travesser.

L'Amorebieta per la seua banda ha aguantat el vendaval com ha pogut i amb timidesa ha intentat arribar a inquietar a Dituro, que la major part del temps s'ha limitat a veure jugar els seus companys.

En la segona meitat ha canviat el decorat i els de Jandro han començat a buscar el gol sense descans. Fins que en el minut 55, Álvaro Núñez ha centrat des de la dreta i Dorrio ha marcat l'única diana del partit. El gol posava fi a 505 minuts d'imbatibilitat franjaverda. Un triomf que li dona oxigen mentre que l'Elx perd l'oportunitat d'apuntalar-se en els llocs de privilegi.

També et pot interessar

stats