"Per la dignitat del València CF: Lim, go home", el lema de la manifestació contra Meriton

La protesta, convocada per a l'11 de desembre, eixirà des del passeig de l'Albereda i arribarà al Mestalla, on es llegirà un manifest 

"Per la dignitat del València CF: Lim, go home", el lema de la manifestació de l'11 de desembre

Els diversos grups opositors a Meriton han fet la presentació de la manifestació que han convocat per al dia 11 de desembre en senyal de protesta contra la gestió del màxim accionista del València, en la qual esperen superar la xifra de 8.000 assistents de la de maig.

Cartell de la manifestació del pròxim 11 de desembre
Cartell de la manifestació del pròxim 11 de desembre

En aquesta presentació han estat membres de l'Agrupació de Penyes Valencianistes, Libertad VCF, De Torino a Mestalla, Viachers, Últimes Vesprades a Mestalla, VCF Sud, Espíritu del 86, It Must Be Love 86 i Ciberche. Tots han presentat el cartell i el lema de l'acte, que serà "Per la dignitat del València CF: Lim, go home" i que pretén deixar clara la posició contrària a l'actual direcció i a la seua gestió.

La manifestació tindrà lloc a les 12 hores i eixirà des d'enfront de la Piscina València, al passeig de l'Albereda, lloc ampli amb capacitat per a acollir "més gent que la del dia 8 de maig". En el recorregut, la marxa transcorrerà pel carrer d'Armando Palacio Valdés, girarà pel de Misser Mascó i entrarà en direcció a la façana principal de l'estadi de Mestalla. Allí, a l'avinguda de Suècia, és on acabarà i on llegiran un manifest en diversos idiomes, amb protagonisme d'aficionats anònims.

També et pot interessar

stats