Els equips valencians de la Primera femenina debutaran a casa

El Vila-real rebrà el Reial Madrid, el València jugarà contra el Reial Betis i el Llevant s'enfrontarà a l'Alabés

Sorteig de la primera jornada de la Primera femenina
Sorteig de la primera jornada de la Primera femenina / Twitter: @rfef

Dues setmanes més tard del previst, per l'enèsim conflicte entre la RFEF i la Lliga, i dos sortejos després, ja es coneix el calendari de la Primera Divisió femenina de futbol. Els tres equips valencians en la màxima categoria estatal debutaran en la Lliga com a locals. El Vila-real tindrà el rival més complicat, ja que rebrà la visita del tercer classificat la temporada passada i màxim aspirant a destronar el Barça, el Reial Madrid. El València jugarà a Paterna contra el Reial Betis, mentre que el Llevant tindrà la visita de l'Alabés a Bunyol.

En un primer moment, la RFEF ha anunciat un calendari diferent, però en advertir un error en la lectura dels dígits del número que determinava l'orde dels partits (s'ha confós un 6 amb un 9 i un 9 amb un 6), ha optat per canviar-lo.

El primer derbi valencià de la temporada serà en la jornada 7, programada per al 30 d'octubre, i enfrontarà el Vila-real i el València a la Ciutat Esportiva grogueta. Dues jornades després, el 20 de novembre, les blanc-i-negres rebran el Llevant a Paterna, mentre que l'últim duel autonòmic de la primera volta, entre groguetes i granotes, es jugarà en la jornada 14, ja el 2023, a Vila-real. Consulta el calendari complet ací.

També et pot interessar

stats