El CD Eldense s'acosta al precipici

L'equip blaugrana ha perdut 0-1 contra l'Albacete i es queda a tir de pedra de la zona de descens

Els jugadors de l'Albacete celebren el gol
Els jugadors de l'Albacete celebren el gol / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
20 d'abril 2024 - 15:46 Actualitzat: 21 d'abril 2024 - 19:34

El Club Deportivo Eldense continua complicant-se la vida. L'equip blaugrana ha patit la cinquena derrota consecutiva, després de caure 0-1 contra l'Albacete al Nou Pepico Amat. Els de Fernando Estévez es queden a només tres punts de la zona de descens a Primera RFEF, quan encara falten sis jornades perquè concloga la Lliga.

Els d'Elda han acusat la pressió i no han pogut imprimir el seu joc, en una primera part en què els dos equips han tingut massa por de perdre. Les ocasions de gol han brillat per la seua absència i s'ha arribat al descans amb 0-0 en el marcador.

En la represa, l'equip visitant ha fet un pas avant i s'ha començat a acostar amb perill a la porteria defesa per Mackay. La insistència de l'Albacete ha tingut premi en una acció que en primera instància s'ha anul·lat per fora de joc. però després de la intervenció del VAR, el gol de Glauder ha pujat al marcador. Els blaugranes han acusat el colp i s'han vist impotents per a tractar, almenys de sumar un punt.

La bona notícia és que els d'Elda encara depenen d'ells mateixos per a salvar-se, però cal revertir com més prompte millor la dinàmica negativa de set jornades sense guanyar. 

També et pot interessar

stats