Castelló-Almeria: duel de necessitats

Els dos equips, que només han sumat 4 dels últims 15 punts, busquen un triomf que els allunye de la zona de descens.

Óscar Cano dona instruccions als seus jugadors en el partit contra el Girona
Óscar Cano dona instruccions als seus jugadors en el partit contra el Girona / @CD_Castellon

El Castelló rep aquest dimecres a l’Estadi Municipal de Castàlia l’Almeria, un dels equips que estan cridats a lluitar per l’ascens a Primera, que, tanmateix, ha començat la temporada amb un mal peu. Uns i altres només han aconseguit 4 punts en les últimes cinc jornades i buscaran sumar una victòria que els allunye dels llocs de descens.

Després de tres derrotes seguides, contra el Lugo i el Girona a casa i a Gran Canària fora, els alb-i-negres tractaran d’obtindre la primera victòria en cinc jornades i la segona de la temporada al Castàlia. Feia cinc anys, quan militava en Tercera, que el Castelló no perdia dos partits consecutius com a local.

Tot i aquesta mala ratxa de resultats, l’entrenador orellut, Óscar Cano, s’ha mostrat convençut que l’equip assolirà l’objectiu de la permanència. Per al ell, l’equip no té límit: “quan vagen passant anys, aquest equip lluitarà per a ascendir a Primera”. El tècnic granadí només té una baixa per a rebre als andalusos, però molt sensible: la del migcentre Carles Salvador, titular en set dels huits partits disputats fins ara, per lesió.

El Castelló i l’Almeria s’han vist les cares en huit ocasions, sis en Segona i dos en la Copa del Rei, amb un bagatge negatiu per als alb-i-negres: cinc derrotes, un empat i només dos triomfs. En l’últim precedent disputat al Castàlia, el partit va acabar en empat a un.

Recorden que poden seguir la retransmissió del partit en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la banda, a les 19:00 hores, amb Raül Pina, la narració de Dani Hermosilla i els comentaris de Patricia Campos.

També et pot interessar

stats