Calleja: "Tinc dos titulars per posició"

El madrileny dirigirà el primer partit com a nou tècnic granota

L'entrenador del Llevant, Javier Calleja
L'entrenador del Llevant, Javier Calleja

Javier Calleja dirigirà aquest dissabte contra l'Eivissa el seu primer partit com a tècnic granota. Abans, també ha fet la seua primera roda de premsa prepartit.

En aquesta ha assegurat que l'equip arriba molt bé de mentalitat després de les dues últimes victòries amb Miñambres d'entrenador i que tractarà de continuar amb aquesta bona dinàmica.

Calleja ha dit que farà algun canvi respecte dels últims partits, però ha deixat caure que podrien no ser molts per la forma com ha funcionat fins ara. El que sí que ha volgut deixar clar és que no té un onze titular definit, sinó que té "dos titulars per posició" i que intentarà traure el màxim rendiment de l'equip.

Respecte dels descarts per al partit contra l'equip balear, Calleja ha dit que no estaran ni Campaña, ni Mustafi, ni Musonda, ni Saracchi, perquè no han pogut completar cap entrenament d'aquesta setmana.

Finalment, el madrileny, que també va ser entrenador i jugador del Vila-real, ha volgut recordar la família grogueta i ha donat un missatge d'ànim a l'afició i familiars de José Manuel Llaneza, vicepresident del club, que aquest dijous va morir a causa de la leucèmia que patia.

També et pot interessar

stats