El CD Eldense assalta el fortí d'El Plantío i s'acosta a la permanència

L'equip blaugrana ha posat fi a la ratxa de nou jornades sense guanyar després de derrotar el Burgos per 1-2

Juanto celebra el gol de la victòria
Juanto celebra el gol de la victòria / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
10 de maig 2024 - 07:59 Actualitzat: 10 de maig 2024 - 22:33

Semblava el lloc menys propici per a fer-ho, però el futbol té estes coses. El Club Deportivo Eldense, que estava nou partits sense guanyar i tenia dos punts dels 27 últims en joc, ha guanyat a El Plantío, l'únic camp de Segona Divisió que no havia vist perdre l'equip local. Els blaugrana han derrotat per 1-2 el Burgos amb els gols de Mario Soberón i Juanto Ortuño, i s'acosten a la permanència.

El partit no ha pogut començar millor per als interessos de l'equip d'Elda. En el minut 3, Mumo ha fet penal a Joel Jorquera i Mario Soberón no ha perdonat des dels onze metres per a inaugurar el marcador. Però vint minuts després, Appin ha empatat el duel en una acció polèmica, perquè els jugadors de Fernando Estévez han reclamat que la diana no hauria d'haver pujat al marcador per una falta prèvia a Timor. Però el VAR no ha vist res punible i l'àrbitre li ha donat validesa al gol. Els del Vinalopó Mitjà no s'han rendit i, just abans del descans, Juanto Ortuño ha tornat a avançar els visitants.

En la represa, els d'Elda han fet un veritable exercici de resistència per mantindre un triomf vital en la lluita per la permanència. Han patit, però s'han aconseguit tres punts d'or que haurien de ser suficients per a no tornar a patir en les tres jornades que queden. 

També et pot interessar

stats