Miracle de Badía i Boyé a La Catedral

Les aturades impossibles del porter franjaverd i el gol oportú de l'argentí al descompte han donat la victòria a l'Elx per 0 a 1 al camp de l'Athletic Club

Els jugadors de l'Elx celebren el gol
Els jugadors de l'Elx celebren el gol / Miguel Toña (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
27 de maig 2023 - 14:41 Actualitzat: 28 de maig 2023 - 22:19

L'Elx ha assaltat San Mamés amb un gol de Lucas Boyé en el temps afegit i amb una actuació estel·lar d'Édgar Badia (0-1). L'equip franjaverd estira el bon moment dels últims partits i encadena per primera vegada en la temporada quatre jornades sense perdre.

L‘Elx ha competit des dels primers minuts a San Mamés. Lautaro Blanco era un punyal a la banda esquerra. En la primera meitat s’ha convertit en el principal focus de perill de l'equip franjaverd. Fins a tres centrades de l'argentí han fet tremolar la porteria d'Unai Simón. Una primera ocasió clara en el minut 19 ha eixit de les botes de Tete Morente en estat de gràcia. Llançament creuat de l’andalús, que s'ha estavellat al pal.

L'Athletic inquietava l'Elx en pocs moments, però sobretot mitjançant Iñaki Williams amb xuts que no han vist porta. Tanmateix, a la represa, els lleons han intensificat l'atac, però s'han trobat amb un mur anomenat Edgar Badía. En el 71 s'ha produït la doble aturada de l'any en Primera: el porter palmerer ha detingut dos llançaments seguits impossibles a uns desesperats Iñaki Williams i Raúl García. Una estirada de Badía a l'escaire al 83 ha tornat a emmudir San Mamés.

Quan semblava que el duel acabaria en empat, Lucas Boyé ha aprofitat un remat amb la dreta en el descompte per a donar la segona victòria de l'Elx com a visitant en Lliga.

També et pot interessar

stats