El València Basket també guanya atacant (93-88)

L'equip d'Álex Mumbrú s'ha imposat a l'Anadolu Efe i suma la desena victòria en l'Eurolliga

Ojeleye ha provocat el deliri de la Fonteta amb un triple en l'últim quart
Ojeleye ha provocat el deliri de la Fonteta amb un triple en l'últim quart / València Basket

El València Basket no ha pogut evitar que l'Anadolu Efes imposara el seu habitual guió d'alta anotació a la Fonteta, però l'equip d'Àlex Mumbrú, més còmode normalment en guarismes baixos, no només ha competit de tu a tu amb l'equip otomà, sinó que l'ha sorprés afegint uns notables minuts de bona defensa al final.

Amb la seua anotació més alta en aquesta Eurolliga, un percentatge de triples bastant més alt del que és habitual i els punts molt repartits, el conjunt taronja ha resistit les escomeses de l'equip de Shane Larkin.

La festa ha acabat amb una càlida ovació de la Fonteta a Martin Hermannsson davant de la previsible eixida del club valencià i amb Un beso y una flor, de Nino Bravo com a eloqüent banda sonora.

Sis jugadors del València Basket han sumat deu punts o més: Chris Jones (15), Semi Ojeleye (14), Nate Reuvers (10), Jared Harper (10), Damien Inglis (14) i Brandon Davies (15).

La victòria permet als taronja sumar el desé triomf en la màxima competició continental, tres més que té el rival de hui, tot un campió de l'Eurolliga, al qual també li guanya el basket-average, després de caure per quatre punts a Turquia.

També et pot interessar

stats