L'Anadolu Efes trenca la ratxa del València Basket

L'equip taronja ha patit la primera derrota en l'Eurolliga aquesta temporada (77-73)

Pradilla i Reuvers, en una acció defensiva
Pradilla i Reuvers, en una acció defensiva / Twitter: @AnadoluEfesSK

El València Basket ha tornat a perdre un partit vora un mes després, en caure per 77-73 contra l'Anadolu Efes en la quarta jornada de l'Eurolliga. Aquesta derrota posa fi a una ratxa de set victòries seguides de l'equip taronja, que fins ara comptava els partits per triomfs en competició europea. La falta d'idees en atac i un arbitratge molt casolà han evitat la quarta victòria en l'Eurolliga.

El València Basket ha emmudit a Sinan Erdem amb un parcial d'eixida de 0-7, gràcies a una gran defensa, amb un Víctor Claver omnipresent. Els turcs han despertat i tot i que els taronja han mantingut el pols, han acabat el primer quart per davall (18-15). La igualtat s'ha mantingut en el segon període, però la direcció magistral de Jovic i el bon treball de Puerto en les dos anelles ha permés als de Mumbrú anar-se'n al descans per davant en el marcador (38-40).

En la represa, el València Basket ha eixit molt concentrat i, gràcies a una gran defensa, ha aconseguit una renda de nou punts, que ha obligat l'entrenador local a parar el partit. La falta d'encert cara a cistella en els últims minuts del tercer quart ha penalitzat molt els taronja, que han encarat els deu últims minuts per davall en el marcador (57-53). L'Anadolu Efes ha aconseguit estirar l'avantatge, però els taronja no s'han rendit. Puerto i Davis han permés als de Mumbrú entrar en els últims minuts amb vida, però Larkin ha sentenciat el triomf local.

Tot i la derrota, el València Basket es manté en la part alta de la taula, amb tres victòries i només una derrota en les quatre primeres jornades de la màxima competició continental.