Rivero, nou entrenador de l'HLA Alacant

L'entrenador segovià dirigirà l'equip alacantí en substitució de David Varela.

El nou tècnic, Pedro Rivero, ha jugat en l'HLA Alacant aquesta temporada.
El nou tècnic, Pedro Rivero, ha jugat en l'HLA Alacant aquesta temporada.

La Fundació Lucentum ha triat al fins fa poc base de l'equip Pedro Rivero com a tècnic per a la temporada que ve. El segovià substitueix David Varela i s'estrenarà en la banqueta del club alacantí.

Pedro Rivero s'ha retirat com a jugador després d'una llarga trajectòria de 21 anys i de militar en 15 equips, la majoria de la lliga LEB Or, i figurar entre els més destacats anotadors d'aquesta lliga. 

L'últim partit de la carrera de l'experimentat base va tindre un resultat amarg, perquè l'HLA Alacant va perdre l'ascens en la final a casa contra el Canoe davant de més de quatre mil persones. 

En aquesta nova etapa, el segovià, de 38 anys, mostrarà les seues aptituds per al bàsquet des de la direcció tècnica. Rivero és entrenador des del 2015, un curs en el qual va coincidir amb altres jugadors que es formaven per a ser preparadors  com l'argentí Lucas Victoriano, Jordi Grimau, el francés Stephan Dumas i el que ha sigut tècnic ajudant de l'equip alacantí aquesta campanya, Alberto Carrillo.

L'HLA Alacant disputarà la quinta temporada en la lliga LEB Plata amb l'objectiu de pujar a la segona categoria del bàsquet espanyol. Aquesta temporada s'ha quedat a les portes en perdre la final contra el Canoe en el quint i definitiu partit. 

També et pot interessar

stats