La reacció taronja no és prou (70-65)

El Girona guanya la final de la Supercopa, una competició que el València Basket va conquistar la temporada passada

Raquel Carrera ha sigut la màxima anotadora del partit amb 18 punts
Raquel Carrera ha sigut la màxima anotadora del partit amb 18 punts / Federació Espanyola de Bàsquet

L'Spar Girona ha conquistat la Supercopa de bàsquet contra el València Basket, que tot i remuntar quinze punts i a posar-se per davant, no ha pogut revalidar el títol aconseguit l'any passat.

L'equip taronja no ha trobat en l'últim minut els punts que li ha donat a l'equip català Rebeka Gardner, que ha sigut decisiva en els segons finals perquè Bernat Canut estrenara el seu palmarés en la banqueta i Laia Palau ho fera com a directora esportiva.

La derrota de dimecres a Fontajau va acomplexar l'equip de Rubén Burgos, que arribava a Vitòria amb moltes baixes en la plantilla. Però l'actuació destacada en les semifinals contra Perfumerías Avenida d'Ángela Salvadores va encoratjar les seues companyes, decidides a reeditar el trofeu.

L'inici no ha sigut esperançador, al minut dotze de partit el Girona dominava el partit 31-16. L'equip taronja, espentat hui per Raquel Carrera, ha retallat distàncies en el marcador fins que en el tercer quart s'ha posat per davant en el marcador. En un quart i definitiu període, les de Canut ha aprofitat el descans per a fer-se fortes i han tornat a estirar el marcador. El València Basket, acostumat a remuntar, no ha perdut els nervis fins a l'últim minut, quan l'experiència de Gardner, MVP de la temporada passada, ha decantat la final en sentit català.