L'Eslovènia de Doncic debuta en uns Jocs arrasant l'Argentina (100-118)

Els jugadors del València Basket Prepelic i Tobey han fet un bon partit, amb 22 i 11 punts, respectivament

Doncic, amb les mans al cap, i Tobey, el 10 d'Eslovènia, durant el partit contra l'Argentina
Doncic, amb les mans al cap, i Tobey, el 10 d'Eslovènia, durant el partit contra l'Argentina / Reuters

Eslovènia és un cicló que ha caigut aquest dilluns sobre l'Argentina. Liderada per Luca Doncic, amb 48 punts, la selecció eslovena debuta en uns Jocs Olímpics –abans havia participat com a Iugoslàvia– amb una exhibició (100-118) contra la subcampiona del Mundial de 2019.

Tot i que la defensa no és el seu punt fort, Eslovènia juga tan de pressa i amb tant d'encert (37% en triples, 50% en tirs de camp), que els rivals han d'enginyar-se-les per a detindre el seu vertiginós ritme abans de mirar com plantejar-los problemes.

Luis Scola, que disputa els seus cinquens Jocs Olímpics, ha sigut el màxim anotador de l'Argentina amb 23 punts. Només un punt més que el segon que més punts ha fet per a Eslovènia, el taronja Klemen Prepelic (22). L'altre jugador del València Basket, Mike Tobey, ha anotat 11 punts.

L'espectacle eslové continuarà dijous contra l'amfitriona, el Japó, mentre que l'Argentina jugarà el mateix dia contra Espanya, un duel que es torna clau per als argentins en la cerca dels quarts de final de Tòquio 2020. Eslovènia i Espanya es veuran les cares en l'última jornada de la fase de grups.

També et pot interessar

stats