La irregularitat condemna el València Basket a Bilbao (71-65)

La tornada de Mumbrú a Miribilla se salda amb la primera derrota dels taronja en lliga

El taronja Jonah Radebaugh persegueix un jugador del Bilbao Basket
El taronja Jonah Radebaugh persegueix un jugador del Bilbao Basket / Javier Zorrilla (Agència Efe)

Segona derrota consecutiva del València Basket, que ha perdut a Bilbao per 71 a 65 en un dia de retrobaments a Miribilla. Àlex Mumbrú tornava a la capital biscaïna amb el València Basket per a jugar contra l’extècnic taronja Jaume Ponsarnau, ara en la banqueta dels homes de negre.

Inici preocupant dels taronja, de nou s’ha vist que les individualitats no s’acaben d’acoblar i això ho ha aprofitat el Bilbao per a marcar un parcial de 14 a 0 i posar-se 10 punts per davant. (20-10, min. 10). La direcció de Jones no funcionava, però tampoc el substitut, Harper, aconseguia millors resultats.

L’eixida de la segona unitat a pista en el segon quart, amb Claver, Pradilla i Prepelic, donava més opcions als valencians, que s’han enganxat al partit. El València Basket començava a fer circular el baló i els de Mumbrú li han tornat el parcial al Bilbao (28-34, min. 19).

En la segona part, els taronja han trobat vies d’anotació per a estirar el marcador (37-47, min. 27). Una diferència que no ha durat molt. De nou l’equip valencià ha mostrat la seua irregularitat i el duel s’ha tornat a ajustar. (54-55, min. 33).

A 2 minuts i mig del final, el Bilbao ha aprofitat les errades del València per posar-se per davant. Dos triples d'Emir Sulejmanović i d’Adam Smith deixaven noquejats els de Mumbrú. Primera derrota dels taronja en lliga, 71 a 65, i nul·la capacitat de gestió per part de l’equip valencià.