Quins són els emojis més utilitzats en 2021?

L'organització Unicode publica la llista dels emojis més utilitzats enguany

Emojis en un dispositiu electrònic
Emojis en un dispositiu electrònic
05 de desembre 2021 - 16:27

D’acord amb el rànquing publicat pel consorci Unicode, la rialla continua sent la reacció que més ens enviem amb el mòbil. Els emojis que la representen tornen a encapçalar la llista dels més utilitzats aquest 2021 arreu del món. A continuació trobem el cor roig, la mà amb el polze cap amunt, la cara que plora desconsolada i les cares amb cors. Exactament així és com queda el top 10: 😂 ❤️ 🤣 👍 😭 🙏 😘 🥰 😍 😊

Unicode també ha seleccionat els més emprats en funció de la secció. En el transport, el coet espacial  🚀 lidera la llista. Segons Unicode representa el progrés o l'anticipació de grans canvis. Entre les parts del cos, destaca el del bíceps flexionat 💪, utilitzat per a indicar força, èxit, superar una dificultat o fins i tot per a arromangar-te per a rebre la vacuna. Entre els animals, l’emoji més comú és la papallona 🦋, que representa el canvi, la bellesa o la natura. Per últim, en els esports, una persona fent un volantí 🤸 suggereix felicitat o alegria. 

D’altra banda, la categoria menys popular (a pesar de ser una de les que inclou més emojis: 258) és la de les banderes. D’acord amb aquestes dades, Unicode considera que els nous emojis haurien de centrar-se en conceptes més rellevants en l'àmbit global i comunicatiu. És per això que el comité recomana a aquells que vulguen fer propostes seguir les recomanacions del web: que siguen emojis amb usos múltiples, que aporten alguna novetat i que es puguen utilitzar en seqüències de significat (com ara la persona contenta que està a punt de caure en un forat 🤸🕳️).

També et pot interessar

stats