Shakira confirma la separació amb Piqué i les xarxes bullen

Des que sorgiren els rumors de la ruptura, fa vora una setmana, diversos actors de Hollywood han seguit a Shakira per Instagram, fet que no ha passat desapercebut per als usuaris de les xarxes socials, que les han omplides de mems

Shakira i Piqué en el 2020
Shakira i Gerard Piqué el 2020 / Shakira (@shakira)

Shakira i Gerard Piqué han anunciat oficialment la fi de la seua relació. Ho ha fet la cantant colombiana a través d'un breu comunicat en el qual ha lamentat "confirmar que ens estem separant" i en el que ha demanat respecte a la seua privacitat "pel benestar dels nostres xiquets, que són la nostra màxima prioritat".

D'aquesta manera s'han confirmat els rumors de la separació de la parella, després de quasi dotze anys de relació i dos fills en comú, Milan i Sasha, de 9 i 7 anys. Els comentaris començaren a circular coincidint amb l'assistència de Shakira al Festival de Cannes la setmana passada.

Les xarxes socials, però, s'han vist revolucionades des de llavors, ja que molts usuaris de Twitter afirmen que diversos actors de Hollywood com Henry Cavill (Superman), Chris Evans (Capitán América) o Sam Heughan (Outlander) han començat a seguir a Shakira per Instagram just quan esclataren els rumors de la ruptura. Els mems sobre això no s'han fet esperar:

Tampoc ha passat desapercebut el vestit que la cantant va lluir el passat 25 de maig a Canes, molt similar al que Diana de Gal·les portava el mateix dia que va transcendir l’adulteri del príncep Carles amb Camil·la Parker-Bowles, i què és conegut popularment com revenge dress ('el vestit de la venjança'). Un senyal que molts han interpretat com una confirmació per la seua part d'una suposada infidelitat de Piqué.

La ruptura amb el futbolista del Barça, però, no és l'única notícia que s'ha tingut de Shakira últimament: l'Audiència de Barcelona l'acusa de defraudar 14,5 milions d'euros a Hisenda per simular no residir a Espanya i anirà a juí per frau fiscal.

També et pot interessar