Nebulossa canta 'Zorra' amb Gloria Trevi a l’escenari del Radio City, a Nova York

Maria Bas: “Ha sigut molt emotiu. Tenia un nuc a la gola perquè estar ací, en aquest lloc tan meravellós, és molt gran”

Els valencials Nebulossa canten 'Zorra' amb Gloria Trevi a Nova York
Els valencials Nebulossa canten 'Zorra' amb Gloria Trevi a Nova York / @eurovision_tve (X)

Després d'arrasar a Benidorm, Zorra, dels valencians Nebulossa, ha fet tremolar un dels escenaris més icònics del món, el del Radio City Music Hall, ubicat a l'edifici Rockefeller de Nova York. El passaport al teatre considerat als Estats Units The Sowplace of the Nation —una cosa així com l’epicentre nacional de l’espectacle— li l’ha donat l’artista mexicana Gloria Trevi, que ha cantat a duo amb Nebulossa la cançó seleccionada per Espanya per al festival d’Eurovisió 2024.

“Ha sigut molt emotiu, tenia un nuc a la gola perquè estar ací, en aquest lloc tan meravellós, és molt gran” ha declarat Maria Bas, vocal del duo valencià Nebulossa. L’altra meitat de la parella, Mark Dasousa, ha expressat el seu agraïment “per l'energia de la gent, per Gloria Trevi, per com ens han rebut”. “Ha sigut Brutal! Jo en vull més!” ha afegit el productor d’Ondara després de l’actuació. 

Gloria Trevi, una de les artistes llatines més internacionals, coneguda per temes com Todos me miran ha volgut convidar els artistes valencians en una de les parades més importants de la seua gira "Mi soundtrack". La cantant i intèrpret mexicana ha donat suport així a la proposta valenciana per a Eurovisió i al seu missatge. Així ho va demostrar, just en acabar l’actuació conjunta, quan va cridar al públic: “Perquè ara ser una zorra, no és un defecte”. Nebulossa va tornar a valorar en xarxes l’oportunitat que la mexicana els havia donat: "gràcies infinites Gloria Trevi, per la teua generositat, proximitat i afecte. T’estimem!".

La de Nova York era la segona parada fora d’Espanya del duo d’Ondara després d’actuar a Miami. Fa una setmana, anunciaren emocionats l’actuació: “qui ens ho anava a dir!”. Els artistes, que també són parella, van explicar que es tractava d’un viatge “superbonic” per a ells, ja que amb ells viatjarien els seus fills. 

La cançó Zorra, que ja que prepara per al camí per competir a Malmö el pròxim 11 de maig, supera ja els 10 milions de reproduccions a Spotify. El videoclip, creat per un equip íntegrament valencià i inspirat en Manuela Trasobares, supera els 6 milions de reproduccions. 

També et pot interessar

stats