"Per a mi és un gran honor": Manuela Trasobares s'emociona amb l'homenatge de Nebulossa

Podriem fer-ho millor entrevista l'artista arran del videoclip de "Zorra", que recupera una coneguda intervenció seua en un programa de Canal 9

Escolta l'entrevista de 'Podríem fer-ho millor' a Manuela Trasobares / À Punt Mèdia

L'artista Manuela Trasobares ha tornat a l’actualitat després d'haver inspirat la realitzadora Laia Lluch en el treball del videoclip promocional de la cançó "Zorra". El programa Podriem fer-ho millor d’À Punt Mèdia ha parlat amb l’artista del tema de Nebulossa i d'unes altres qüestions personals.

Trasobares ha explicat al programa com es va sentir quan va saber que la cantant Maria Bas, en acabar l’actuació al Benidorm Fest, va dirigir un “Tira la copa” al públic, la mateixa frase que ella va dir en una coneguda intervenció en un programa de Canal 9. “Em vaig posar a plorar. Per a mi és un gran honor. És un missatge molt necessari en 2024”, ha explicat.

Quan l’equip del programa li pregunta si en algun moment ha tingut algun contacte amb Maria Bas i Mark Dasousa, els membres de Nebulossa, Trasobares ha contestat: “Hi ha hagut una aproximació dels nostres respectius mànagers, però són qüestions complicades… A mi m’encantaria parlar amb ells, amb ella… A ella l’he sentit dir que li encanta l'òpera, i també ha dit com li va agradar aquell moment del programa, aquella catarsi que vaig tindre… De fet, molta gent em diu que jo he fet molt més pel col·lectiu que molts polítics”. 

"Ho vaig passar molt malament"

D’aquell moment televisiu en Canal 9, Trasobares ha reconegut que ho va passar molt malament i, amb el temps, ha vist el seu valor. “El missatge, aquell empoderament… A quasi totes les dones en algun moment ens han dit "zorra" i ja no ens ofén… Això empodera”.

Manuela Trasobares també ha parlat amb l'equip del programa de com va ser de difícil descobrir la seua identitat de gènere i el rebuig que va patir per part de la seua família.

També et pot interessar

stats