La desfilada d'un caiman en les festes de Moros i Cristians de Villena es fa viral a les xarxes

El programa Pròxima Parada ha entrevistat Irene Sánchez, la jove que hi ha darrere d’aquest rèptil 

Irene Sánchez, la jove que hi ha darrere d’aquest rèptil
Irene Sánchez, la jove que hi ha darrere d’aquest rèptil / Irene Sánchez

Ni els moros ni els cristians han sigut els grans protagonistes de les festes que aquesta setmana se celebra a Villena. Les xarxes socials han centrat l’atenció a la desfilada d’un caiman. 

“Si el teu dilluns ha sigut dur, pensa que en les festes de moros i cristians de Villena un tio ha creuat el poble disfressat de caiman, caminant com un caiman”. L’usuari Fran Ferriz publicava aquest inofensiu tuit el passat dilluns, destacant l’esforç d’aquella persona que interpretava aquest tipus de rèptil.

Però no es tracta “d’un tipus”, com diu el tuit, sinó de la valenciana Irene Sánchez, imitant els moviments del rèptil per a encapçalar la Comparsa del Caiman. “Soc la tia que va ací dins i sí, confirme que he suat el que no està escrit i més”, responia Irene a les xarxes. 

Usuaris i usuàries de Twitter han reaccionat immediatament lloant la tasca d’Irene: “ho has fet increïble”, “quin esforç has fet” o “enhorabona per l’espectacle”, són algunes de les respostes que ha rebut a la xarxa. De fet, en menys de 24 hores aquest tuit frega els 3.000 retuits i supera els 15.000 m’agrada. 

Irene Sánchez: “Es necessita molta força mental i no estressar-se”

El programa de la ràdio d’À Punt Pròxima Parada ha entrevistat Irene, que ha explicat que també s’ha posat en la pell de ratpenats, ossos, guepards o aranyes. “El que més ens ajuda a representar els animals o insectes és el vestuari, i els gestos acompanyen per fer-ho més creïble”, ha dit. 

Aquesta entrenadora personal forma part del ballet Rafa Felipe, que aquesta nit també s’unirà a Irene per a representar de nou els caimans en les festes de Villena. La jove ha detallat que, en aquest cas, tenen l’ajuda d’un monopatí que els permet arrossegar-se per terra, però que no ho és tot: “Requereix molt d’esforç. Es necessita molta força mental i no estressar-se”. 

També et pot interessar

stats