Els sopars d’empresa aquest Nadal seran més reduïts, però no es cancel·len
Malgrat que sí que hi ha anul·lacions, les noves reserves continuen arribant però per a grups reduïts
La cinquena onada de la pandèmia no para de créixer a la Comunitat Valenciana. Això està afectant l'organització dels dinars i sopars d’empresa.
Al bar Mistela de València expliquen que estan tenint algunes anul·lacions de reserves, però no és la tendència majoritària. Segons indica el gerent a À Punt Notícies, Néstor Vaccaro, malgrat que hi ha cancel·lacions, continuen tenint noves reserves, això sí, per a grups de persones molt més petits. Sembla que enguany per a previndre els contagis de covid aquestes trobades s’estan organitzant per departaments, seccions, despatxos o categories.
La Federació d’Hoteleria ha llançat un vídeo que recorda quines són les mesures sanitàries que cal que complisquen tant els restauradors com els comensals i amb el que volen demanar responsabilitat a la clientela, tal com ha explicat a À Punt el seu secretari general, Rafa Ferrando.
Si volen fer càlculs, poden consultar aquest web, on hi ha una calculadora creada per un saragossà a la Universitat de Colorado que amb els paràmetres d'espai, ventilació i càrrega de CO₂, entre altres, fa una estimació de contagis en reunions i menjars d'empresa.
Més llegit
-
Les fortes tempestes provoquen diversos incendis per llamps i obliguen a desallotjar una festa a Torrent
-
L'oratge canvia, més humitat i baixen les màximes
-
Baixen les màximes, continua la basca i pot ploure a l'interior de València i del nord d'Alacant
-
Un incendi amb tres focus prop del nucli urbà alarma Benifaió en plena matinada
-
Extingit l’incendi d’Antella després de cremar més d’una desena d’hectàrees de canyes i camps perduts
-
Les arruixades donen una treva, però la calor extrema es manté a la Comunitat Valenciana