La Policia Local d’Alacant tanca tres bars i posa més de trenta denúncies a grups en un sol dia

També ha dissolt quatre botellots i ha sancionat nou establiments d’hoteleria.

Agents de la Policia Local d'Alacant patrullen per la platja del Postiguet
Agents de la Policia Local d'Alacant patrullen per la platja del Postiguet / Ajuntament d'Alacant

En només un dia, aquest dissabte, la Policia Local d’Alacant ha posat 31 denúncies per desobediència a les normes de l’estat d’alarma, de les quals, una vintena són per no guardar la distància intergrupal i per no portar la mascareta.

En un dispositiu especial desplegat per tal de garantir el compliment de les mesures de la fase 1 de la desescalada, els agents van tancar tres bars per excés d'aforament i consum a l’interior i van alçar nou actes en diferents establiments d’hoteleria i restauració per no respectar les mesures de seguretat aprovades pel govern.

La Unitat del Servei Nocturn de policia va dissoldre quatre botellots en diferents zones de la ciutat, on sis persones van ser denunciades per consum d’alcohol en la via pública i desobediència.

Les denúncies per soroll i música de festa a l’interior de vivendes es van multiplicar en la nit de dissabte i es van rebre seixanta queixes de particulars, segons fonts policials.

El regidor de Seguretat de l’Ajuntament d’Alacant, José Ramón González, ha apel·lat a “la prudència i la responsabilitat individual per a evitar aglomeracions i contagis” i ha advertit que la Policia Local serà molt rigorosa amb els límits dels aforaments.

També et pot interessar

stats