La policia imposa 2.705 sancions per incompliment del tancament perimetral a les grans ciutats valencianes

Alacant és la ciutat que més denúncies acumula entre divendres i dissabte (318), seguida de Gandia (237), Elx (160) i València (104).

Control de la Policia Local d'Alacant aquest diumenge
Control de la Policia Local d'Alacant aquest diumenge / Policia Local d'Alacant

A la Comunitat Valenciana s’han imposat 2.705 sancions entre divendres i dissabte, per incomplir la normativa del tancament perimetral durant el cap de setmana a les 16 ciutats amb més de 50.000 habitants de la Comunitat Valenciana. En concret, la Policia Nacional ha alçat 1.372 actes, les policies locals un total de 1.055 en els 279 controls que han desplegat i la Policia de la Generalitat 278 més.

Aquest és el quart cap de setmana que s’aplica aquesta restricció de la mobilitat i ha presentat unes incidències similars a l’anterior, quan la Policia Nacional va tramitar 1.358 denúncies, 14 menys. La delegació del govern espanyol ha informat que la vigilància s’està fent amb normalitat i que s’allargarà fins a les 6:00 hores d’aquest dilluns.

Alacant és la ciutat que més sancions de la Policia Nacional acumula entre aquests dos dies (318), seguida de Gandia (237), Elx (160) i València (104).

La Policia Local d’Alacant dissol 12 festes en vivendes

Aquest dissabte, la Policia Local d’Alacant ha imposat 105 denúncies per desobeir les mesures de seguretat per a fer front a la pandèmia de coronavirus. A més, s’han dissolt 12 festes en vivendes durant la matinada.

En els controls per a garantir el tancament perimetral els agents han imposat 60 denúncies.

Tretze festes il·legals a Paterna durant el cap de setmana

D’altra banda, el quart cap de setmana de tancament perimetral a Paterna s’ha saldat amb un total de 221 denúncies interposades per la Policia Local i la Policia Nacional, i amb tretze intervencions per a dissoldre concentracions socials no permeses, tant en domicilis particulars com en espais públics.

A més, als dotze punts de vigilància policial establerts en tot el termini municipal de Paterna, han sigut controlats més de 800 vehicles, evitant-se l’entrada a la ciutat a 46 d’ells i impedint l’eixida d’altres 24, per no poder justificar el desplaçament que pretenien realitzar.

També et pot interessar

stats