Els infermers reclamen una compensació econòmica extraordinària per l'esforç durant la pandèmia

Cecova recorda que “després de la titànica lluita dels sanitaris valencians” no han rebut cap recompensa addicional.

El Consell d'Infermeria de la Comunitat Valenciana ha reclamat formalment un reconeixement econòmic per l'esforç fet durant la crisi sanitària
El Consell d'Infermeria de la Comunitat Valenciana ha reclamat formalment un reconeixement econòmic per l'esforç fet durant la crisi sanitària / Europa Press

Els professionals de la infermeria reclamen a la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública una compensació econòmica per l’esforç laboral que han fet durant la pandèmia. Així ho han transmés a través d’un escrit del Consell d'Infermeria de la Comunitat Valenciana (Cecova) on recorden que, a diferència dels companys de Catalunya, no han rebut cap recompensa econòmica extraordinària pel seu treball durant la pandèmia.

En l’escrit, els infermers especifiquen que “lamentablement, després de la titànica lluita dels professionals sanitaris a la Comunitat Valenciana”, no han rebut cap recompensa addicional. “No hem vist per part d'aquesta conselleria cap gest cap als professionals que han estat en primera línia de lluita contra la pandèmia", matisen.

En el mateix document es recorda que Catalunya ha recompensat econòmicament els professionals de la infermeria i han rebut, en concepte de productivitat extraordinària, fins a 1.150 euros. En el cas del personal que treballa als centres sociosanitaris dependents de la Generalitat de Catalunya, la retribució ha arribat a 900 euros.

En Cecova es mostren esperançats amb la demanda: "Esperem que siga atesa aquesta petició i es veja, d'aquesta manera, la gratitud dels dirigents sanitaris cap a un col·lectiu que s'ha bolcat, i continua bolcant-se, durant aquesta crisi sanitària”, afegeixen.

També et pot interessar

stats