Barceló compareix a les Corts per a informar de la gestió de la pandèmia

L’última vegada que la titular de Sanitat Universal va donar explicacions davant el legislatiu va ser el 25 de gener, fa sis mesos

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, durant una compareixença en Les Corts
La consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, durant una compareixença a les Corts / Europa Press

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, informarà aquest dilluns en la Diputació Permanent de les Corts de la gestió de la pandèmia en plena cinquena onada. Barceló compareix a petició pròpia i quan han passat sis mesos des de l'última vegada.

Les últimes setmanes el PP, Ciutadans i Vox han tornat a reclamar que la titular de Sanitat Universal done explicacions arran de l'increment de contagis. Entre els temes que formen part de l'orde del dia hi ha les restriccions que el govern del Botànic ha decidit aplicar per a frenar aquesta última onada, com ara l'ampliació del toc de queda, que passa d'aplicar-se en 32 municipis a 77, la reducció dels aforaments en els espectacles, esdeveniments esportius i piscines, o la pròrroga de la limitació a deu persones en les reunions. 

La síndica popular Eva Ortiz ha recordat que la consellera no compareix des del 25 de gener: "És insòlit que en plena pandèmia, com no se n'ha conegut cap en la història recent, la responsable de Sanitat evite donar explicacions ales Corts".

També et pot interessar

stats