El mapa del toc de queda: consulta els 77 municipis valencians afectats

La mesura, vigent fins al 16 d'agost, afecta més de dos milions i mig de valencians i valencianes

Els 77 municipis amb toc de queda fins al 16 d'agost
Els 77 municipis amb toc de queda fins al 16 d'agost / Amparo Bondia

La matinada del passat diumenge van entrar en vigor les últimes mesures aprovades en la lluita contra el coronavirus, entre elles l’ampliació del nombre de municipis amb toc de queda, que passen de 32 a 77.

La mesura estarà vigent, com a mínim, fins al 16 d’agost. Així, més de la meitat de la població valenciana, vora 2,7 milions de persones, tindran restringida la mobilitat nocturna entre les 01:00 i les 06:00 hores.

La major part dels municipis, seleccionats segons indicadors sanitaris com la incidència o la traçabilitat, pertanyen a l'àrea metropolitana de València. També s'ha ampliat substancialment el nombre de poblacions costaneres d'Alacant i Castelló.

Alguns pobles i ciutats per als quals s'havia decretat el toc de queda, però, ixen del llistat. En concret deixen de tindre restringida la mobilitat nocturna huit: Alaquàs, Almàssera, Catarroja, Montcada, Picanya, Quart de Poblet, Sedaví i Tavernes Blanques. 

Els 53 municipis que recuperen el toc de queda nocturn des d'aquesta mitjanit són els següents:

A la província d'Alacant: l'Alfàs del Pi, Alacant, Banyeres de Mariola, Benidorm, Callosa d'en Sarrià, Callosa de Segura, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, la Nucia, Muro d'Alcoi, Ondara, Pego, Santa Pola, Saix, Teulada i la Vila Joiosa.

A la província de Castelló: Alcalà de Xivert, Almenara, Borriana, Borriol, Onda, Orpesa, Peníscola, Torreblanca, Vila-real i Vinaròs.

A la província de València: Albal, Alcàsser, Alfafar, Alginet, Almussafes, Bétera, Canals, Xiva, Foios, Godella, l'Olleria, Manises, Massamagrell, Massanassa, Museros, Oliva, Paiporta, la Pobla de Farnals, la Pobla de Vallbona, Rafelbunyol, Rocafort, Sagunt, Sueca, Tavernes de la Valldigna, Torís i Xeraco.

Finalment, hi ha 24 poblacions que fa dues setmanes que estan en toc de queda i el prorroguen almenys fins al 16 d'agost. Són aquestes: Alboraia, Aldaia, Benaguasil, Benetússer, Benicàssim, Benifaió, Bunyol, Burjassot, l’Eliana, Gandia, Meliana, Mislata, Paterna, Picassent, Puçol, el Puig, Requena, Riba-roja de Túria, Sant Vicent del Raspeig, Silla, Utiel, València, Vilamarxant i Xirivella.

També et pot interessar

stats