La consellera de Sanitat compareix en les Corts per a fer balanç de la gestió de la pandèmia

Ana Barceló ha sol·licitat a petició pròpia explicar a la cambra com ha evolucionat la pandèmia.

Imatge d'arxiu de la consellera Ana Barceló a les Corts
Imatge d'arxiu de la consellera Ana Barceló a les Corts / GVA

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, compareix aquest dilluns en la Diputació Permanent de les Corts per a informar sobre la gestió de la pandèmia provocada per la Covid-19 a la Comunitat Valenciana. Barceló també farà balanç del pla de vacunació a la Comunitat Valenciana, encetat fa vora un mes.

El síndic de Ciutadans, Toni Cantó, i la portaveu adjunta del Partit Popular, Eva Ortiz, van sol·licitar la compareixença urgent del president de la Generalitat, Ximo Puig, per a informar sobre l'evolució de la pandèmia de coronavirus al territori valencià. Així, aquestes demandes han provocat que la consellera també ho haja fet a petició pròpia amb la intenció d’informar a la cambra de la situació epidemiològica actual, així com de quins són els principals indicadors i previsions.

La compareixença té lloc després que aquest diumenge la Generalitat anunciara noves mesures de restricció de la mobilitat per a frenar la pandèmia, per l’augment de la pressió hospitalària de les últimes setmanes a la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats