Baleària reprén els ferris d'alta velocitat per a passatgers i vehicles des del port de Dénia

El ferri ràpid unirà novament la Península amb Eivissa i Mallorca quatre dies a la setmana.

Un ferri d'alta velocitat de Baleària. |
Un ferri d'alta velocitat de Baleària. | / Baleària

Baleària repren aquest dilluns de vesprada, i després de setmanes de parada, les rutes d'alta velocitat des de Dénia i les illes Balears. La naviliera torna així a connectar Dénia amb Eivissa, Mallorca i Formentera. Són passatgers que viatgen per un motiu justificat. L'ocupació d'aquest primer vaixell serà del 25%.

En concret, Baleària incorpora al servei entre les illes i la Península el vaixell Cecilia Payne (Palma-Eivissa-Dénia), el Ramon Llull (Dénia-Formentera-Eivissa) i el Jaume III (Alcúdia-Ciutadella), que poden transportar passatgers i vehicles. Amb aquestes incorporacions, Dénia estarà directament connectada amb Eivissa i Mallorca quatre dies a la setmana, i tres, amb Formentera.

Baleària va presentar a principis del mes d'abril un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) per al 30% dels empleats del grup, 544 persones. La companyia va explicar que les restriccions normatives per l’alerta sanitària havien deixat sense activitat i amb tripulacions mínimes de seguretat 20 de les 32 embarcacions de la companyia. Les 12 restants operaven amb tripulacions reduïdes, per a transportar només mercaderies i els seus conductors.

També et pot interessar