Alacant suspén la festa de nit de Cap d'Any a l'Ajuntament per l'augment de contagis

Se suma així a València i Elx, que també han decidit cancel·lar els actes públics de la nit de Cap d’Any

Imatge de l'anunci de la recuperació de la festa de la Nit de Cap d'Any a Alacant, que ara s'ha cancel·lat
Imatge de l'anunci de la recuperació de la festa de la nit de Cap d'Any a Alacant, que ara s'ha cancel·lat / Ajuntament d'Alacant (Europa Press)

L'Ajuntament d'Alacant ha suspés la festa de la nit de Cap d'Any a la plaça de l'edifici consistorial, en vista a l'evolució de la pandèmia de coronavirus i l'augment de contagis. En canvi, manté l'espectacle infantil amb escenografia, de menys dues hores de duració, en el mateix escenari encara que amb reducció d'aforament i mesures de seguretat sanitàries.

L'equip de govern, en un comunicat, ha argumentat la decisió de cancel·lar la festa nocturna de la nit de Cap d'Any per raons de "prudència i cautela" per l'augment dels casos de coronavirus detectat en les últimes setmanes, al mateix temps que ha fet una anomenada a la "responsabilitat" als alacantins i visitants per al compliment de les normes sanitàries per a frenar l'expansió del virus.

Així mateix, a fi d'evitar perjudicis a l'empresa adjudicatària del cotilló nocturn, ara cancel·lat, l'Ajuntament renegociarà el contracte perquè la mateixa empresa puga encarregar-se de l'organització de la nit de Cap d'Any de l'any que ve.

Alacant no és la primera ciutat que cancel·la la celebració pública de la nit de Cap d’Any. Primer València i després Elx, que ho va anunciar fa només dos dies, han decidit suspendre aquestes celebracions públiques amb l’objectiu d’evitar aglomeracions i contribuir a la contenció del coronavirus per Nadal a causa de l’augment de les xifres de contagis. 

També et pot interessar

stats